Det beste tilbehøret til spabadet ditt

Det er lite som slår et bad i massasjebadet etter en lang dag. Men har du alt du trenger for å gjøre opplevelsen komplett?

Det er lite som slår et bad i massasjebadet etter en lang dag. Men har du alt du trenger for å gjøre opplevelsen komplett? Det finnes mye tilbehør til spabad og det kan være vanskelig å vite hva du har behov for. Nettopp derfor har vi laget en oversikt over det beste tilbehøret, slik at du kan ta badeopplevelsen til nye høyder.

Massasjebad + flytende bar = en god kveld

Du har skaffet deg det perfekte massasjebadet og er klar til å nyte sene kvelder og koble helt av. Det du mangler er selvsagt en flytende bar. Å slappe av i det varme vannet blir enda deiligere med en kald drink til. En flytende bar i isopor isolerer, slik at drikken din holder seg kald. En isbøtte som kan stå ved siden av badet gjør at du slipper å løpe inn hver gang dere trenger mer drikke. Det er også lurt å investere i champagneglass i plast, til de kveldene hvor det er bobler i både massasjebadet og i glasset.

Tilbehøret for full avslapping 

Nå har du kald drikke, men sitter du ordentlig godt? For å oppnå maksimal avslapning og komfort er det viktig å ha det riktige tilbehøret. En god nakkestøtte monteres enkelt på badet, slik at du får lent deg godt tilbake. Om du vil ta komforten til nye høyder, kan du gå til innkjøp av en sittepute. Denne fylles med vann, og gir deg et mykt underlag. Sett deg tilbake og slapp av, bare pass på at du ikke sovner.

Les mer: Senk skuldrene – det er tid for spa

Sett stemningen 

Baren flyter i vannet og du har rigget deg til med både nakkestøtte og sittepute. Velværen er det ikke noe å utsette på, men stemningen kunne vært bedre. Lys, lyd og duft er det mulig å gjøre noe med. Monter LED-lys i vannet, så kan du velge mellom alle regnbuens farger. Blått lys for spa-følelsen, rødt for en romantisk kveld. Stemningen er ikke komplett uten musikk. En vanntett høyttaler er perfekt å ha ved badet, da kan du nyte dine favorittlåter uten å være redd for å ødelegge elektronikken. En annen stemningssetter er duft. For å oppnå skikkelig spastemning, kan du tilsette aromaterapi til badevannet. Det finnes masse forskjellige dufter, så her er det bare å lukte deg frem til din favoritt. Hva med et varmt bad med duften av en solnedgang på Hawaii? Eller et avslappende massasjebad med duft av lavendel 

Praktiske spaprodukter

Det finnes tilbehør som gjør hverdagen som massasjebad-eier en god del enklere. Hvis du ønsker å bade hele året, er det en fordel å sette badet på et isolerende spaunderlag. På denne måten reduseres varmetapet i massasjebadet, og det vil kreve mindre strøm å holde vannet varmt. Av samme grunn er et isolasjonslokk å anbefale. Dette kan legges under overtrekket, og holder godt på varmen. 

Et fotbad, som du tråkker i før du går oppi badet, gjør at du får skylt av gress og annet smuss som har festet seg under føttene. Et enkelt grep for å holde vannet rent lenger, og du slipper å bytte det ut like ofte.

Les mer: Slik vedlikeholder du massasjebadet ditt

Den komplette badeopplevelsen

Med det riktige spatilbehøret kan du altså løfte badeopplevelsen noen hakk. Når du først har hoppet uti og kjøpt deg et massasjebad, er det jo fint å tilpasse det etter dine behov. Uansett hva du trenger av spatilbehør så finner du det hos SPAXO, ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe. Da gjenstår det bare å finne det tilbehøret du trenger, skru på boblene og sette deg tilbake og nyte!