Tradisjonell sopppizza

Sopppizza, også kjent som «Pizza Boscaiola», er en annen typisk napolitansk pizza, og en av de mest kjente pizzaene i verden i dag. Jo bedre kvaliteten på ingrediensene er, og jo lengre deigen blir hevet, jo bedre blir pizzaen. Din Alfa vedfyrte pizzaovn vil få frem den typiske rustikke smaken enda mer.

INGREDIENSER

  • 500 g pizzadeig
  • 2 italienske pølser
  • 8 sopp
  • 2 fedd hvitløk
  • Extra Virgin olivenolje
  • Salt, pepper, persille

TRINN

  1. Lag deig ved å følge disse trinnene
  2. Forbered deigen og la den hvile i minst 2 timer
  3. Skjær soppen. Ha dem og hvitløken i en panne med olje
  4. Skrell og skjær to ferske pølser
  5. Tilsett salt og pepper og legg dem på pizzadeigen
  6. Forvarm ovnen med en stor mengde ved i ca 2-3 timer og sett pizzaen inn i 90 sekunder ved 400 ° C