SPAXO® spabad

Kjent fra Sommerhytta på TV2. Det trygge valget for din egen, private spa-drøm hjemme eller på hytta er et av våre Europa-produserte spabad. Vi har gjort valget enkelt for deg ved å tilby markedsledende materialbruk, tilpasset det nordiske klimaet – til en pris som gjør at du virkelig får valuta for pengene. Et SPAXO®  er en investering i deg selv og din familie som du aldri vil angre på.

made-in-europe

Høy kvalitet til uslåelige priser! Produsert i Europa. Gratis frakt i hele Norge!

Bestselger

Norefjell

5 personer

kr 69,000

Fra kr. 1451 pr. mnd.

Lillehammer

7 personer

kr 89,000

Fra kr. 1856 pr. mnd.

Lofoten

5 personer

kr 79,000

Fra kr. 1856 pr. mnd.

Geiranger

5 personer

kr 89,000

Fra kr. 2058 pr. mnd.

Loen

7 personer

kr 99,000

Fra kr. 2058 pr. mnd.

Beitostølen

5 personer

kr 99,000

Fra kr. 2058 pr. mnd.
Bestselger

Hvaler

3 personer

kr 59,000

Fra kr. 1451 pr. mnd.

Tjøme

3 personer

kr 59,000

Fra kr. 1451 pr. mnd.

Gaustablikk

5 personer

kr 129,000

Fra kr. 2665 pr. mnd.

Hovden

5 personer

kr 129,000

Fra kr. 2463 pr. mnd.

Oppdal

5 personer

kr 129,000

Fra kr. 2463 pr. mnd.

Hafjell

3 personer

kr 69,000

Fra kr. 1451 pr. mnd.

Hemsedal

2 personer

kr 69,000

Fra kr. 1451 pr. mnd.

Lindesnes

5 personer

kr 89,000

Fra kr. 1856 pr. mnd.

Nordkapp

2 personer

kr 89,000

Fra kr. 1654 pr. mnd.

Dovre

5 personer

kr 79,000

Fra kr. 1654 pr. mnd.

Olden

6 personer

kr 99,000

Fra kr. 2058 pr. mnd.

Eksepsjonell kvalitet

Produsert i Europa
Våre spabad produseres i Europa i en hypermoderne fabrikk som ved hjelp av robotproduksjonsteknologi sikrer ekstrem presisjon.
For å oppnå det høyeste garantinivået bruker vi de beste komponentene i alle produksjonsfaser.

100% gjenvinnbare materialer
Utgangspunktet for det endelige utseendet til spabadene våre er det 100 % resirkulerbare italienske materialet GreenShield, som fullstendig eliminerer enhver risiko forbundet med bruken av utdatert glassfi berteknologi og det kjemiske stoff et styren.

Komponenter av høy kvalitet
Takket være samarbeidet med ledende fysioterapeuter for Europeiske toppatleter er spabadene våre designet slik at massasjen alltid er komfortabel og maksimalt eff ektiv. Designer og arkitekt Ondřej Kamenický tilføyer et moderne og attraktivt utseende til massasjebadene.

Inspirert av luftfart og bilindustrien
Fabrikkens robotiserte produksjonslinje inspirert av bil- og luftfartsindustrien gjør at vi kan oppnå nøyaktighet helt ned til millimeteren slik at hver detalj blir finjustert.

TÜV-standard
Fordi vi er sikre på kvaliteten på produksjonen vår, har alle produktene våre fått TUV Rheinland-sertifi sering. Denne uavhengige sertifi seringen gir en internasjonal garanti for kvalitet.
Sertifisert av et uavhengig laboratorium godkjent av TÜV i form av 20 kontrollkriterier, blant annet:

 • Motstand mot høye temperaturer, temperatursvingninger og kjemikalier
 • Materialmotstand, strukturell stabilitet, motstand mot trykk
 • Optimalisert design som eliminerer risikoen for lekkasje
 • Oppfyller elektriske sikkerhetsstandarder

Det er bare 5 % av spabadene på markedet som er TÜV-sertifisert!

Garanti
Takket være bruken av den høyeste materialkvaliteten i alle ledd i produksjonen, kan vi tilby de beste garantiene på markedet og rask leveringstid. Den moderne utformingen på spabadene sørger for enkel tilgjengelighet i tilfelle tekniske inngrep.

Nøye utvalgte materialer
Massasjebadene fra SPAXO® er laget av Lucite®-akryl, et eksklusivt materiale som sørger for eksepsjonell holdbarhet og pålitelighet. Patentet for Lucite® ABS-PMMA-akrylpanelene gjør det mulig å kombinere bestandigheten til akryl med styrken til ABS, forsterket med to lag Greenshield-isolasjon med høy tetthet.
Takket være disse førsteklasses materialene og den grundige testingen,finnes det ingen tvil om levetiden og påliteligheten til hvert spabad.

Sentralisert styring
De nyeste teknologiene utviklet av Balboa brukes til å kontrollere alle funksjonene som spabadet tillater. Balboa Water Group er ledende innen spa-industrien og har designet spabadutstyr i over 30 år.

De beste materialene til kledning av spabad
Ytterpanelene som gir god beskyttelse til SPAXO®-spabadene er designet med patenterte prosesser for å motstå dårlig vær, UV-stråling, høye og lave temperaturer, riper, støt og løsemidler. De er enkle å vedlikeholde og er laget av høykvalitetsmaterialer, og brukes også til terrasser og fasader.

Solid sparamme i tre
Trestrukturen som er behandlet med produkter i henhold til klasse 4 er svært motstandsdyktig mot vann, temperatursvingninger og de tøffeste

klimatiske forholdene. Det vil si skreddersydd for norske forhold! Trevirkets fleksibilitet reduserer støy forårsaket av vibrasjoner og sørger for pålitelig stabilitet.

Fordeler med hydroterapi
Hydroterapi er svært gunstig for kropp og sjel. Det har avslappende og helbredende effekter. Det kan således hjelpe mot muskelspenninger og leddsmerter, bidra til å regenerere kroppen og blodsirkulasjonen, eliminere giftstoff er, redusere stress og forbedre søvnkvaliteten. Noen modeller har en smakfull, og viktigst av alt – vakkert fossefall – som skaper en avslappet atmosfære.

Venturi-effekt
Takket være Venturi-effekten kan du velge mellom en intens og en skånsom massasje. Justeringsknappen (regulering av luftvolum) lar deg justere forholdet mellom luft og vann på massasjestrålene nøyaktig.

Hydromassasjedyser
CMP-stråledysene i spabadene fra SPAXO® sørger for et vidt spekter av massasjetyper. Spabadene er utstyrt med fire typer rustfrie stråledyser i tre forskjellige størrelser. Alle drar nytte av en justerbar Venturi-effekt og tilsatt luft i vannmassasjestrålene. Stråledysene er satt perfekt opp for å treff e spesifikke deler av kroppen.

Stråledyse som kan beveges i flere retninger

En enkel roterende stråle som beveger seg i små sirkler og beveger seg mot en bestemt del av kroppen

Dobbel rotasjonsstråle for intensiv massasje av en stor del av kroppen

Flerveis roterende stråle som sprayer en pulserende vannstrøm for en mer intensiv massasje

Respekt for kroppen fra en ergonomisk synsvinkel
Størrelsen på hvert sete er grundig studert i henhold til europeiske standarder. Plassen til hvert terapisete er skapt for best å kopiere kroppens konturer og gjøre det behagelig å sitte i, inkludert massasje.

Avslappende atmosfære
For de som elsker fred og avslapning er flere av spabadene våre utstyrt med en bakgrunnsbelyst fontene. La deg rolig bli ført bort av lyden av rennende vann og glem tiden.

En opplevelse for alle sanser
Lysspillet (med LED-belysning) gir brukeren alle fordelene ved fargeterapi. Denne naturlige metoden for å projisere fargede lys på huden hjelper til å opprettholde riktig kroppsfunksjon, sett fra et fysisk og mentalt synspunkt. Fargeterapi kan ha en positiv eff ekt på tretthet, depresjon og angst, og det er et egnet supplement til hydroterapi.

Flytende skimmer for krystallklart vann
Blir det ikke sagt at det beste tilbehøret er det vi ikke legger merke til? Den flytende skimmerteknologien sørger for perfekt vannbehandling, uansett hvor mange mennesker som er i spabadet. Mens faste skimmere tettes så snart vannstanden stiger for høyt og dermed ikke lenger samler smuss fra overflaten, er en flytende skimmer alltid ideell for å samle skum fra vannoverflaten.

Viktigheten av trygt vann
Fordi tilfredsheten din også avhenger av vannkvaliteten i spabadet ditt, garanterer vi hos SPAXO® alltid trygt vann. I spabad, der den økte vanntemperaturen bidrar til økt bakterievekst, er effektivt vedlikehold viktig. Derfor utstyrer vi massasjebadene våre med dobbelt desinfeksjonssystem for vannet som tar hensyn til huden din. Dette reduserer også kjemikalieforbruket.

Ozonator
Sikrer forbedret vannrenhet ved å omdanne oksygen til ozon.

 • 100 % naturlig metode
 • Reduserer kjemikaliemengden som trengs
 • Bidrar til å drepe bakterier, virus og alger
 • Oksiderer forurensende stoffer, uønsket lukt og kalk
 • Krever ikke lading fordi den bruker oksygen fra luften

UV-lampe
Desinfiserer vann ved hjelp av type C ultrafi olette stråler (UV).

 • Sørger for rent vann
 • 100 % naturlig
 • Ødelegger mikroorganismer, bakterier og alger
 • Reduserer kjemikaliemengden som trengs

Komplett audiosett
SPAXO® OKA-design spabad leveres også med et kvalitetslydsystem for et øyeblikks absolutt avslapping. Systemet styres med smarttelefonen eller nettbrettet via Bluetooth og er også utstyrt med en subwoofer for å gjøre opplevelsen enda mer intens. Hør på favorittmusikken din i det beste spabadet. Audiosystemet finnes tilgjengelig i flere av modellene mot et ekstra tillegg.

Isolasjon i flere lag for merkbare energibesparelser
Spabadene fra SPAXO® er designet for å la deg nyte hydroterapi i fullstendig ro. Spabadene er resultatet av innovative teknologier som primært er rettet mot å redusere energiforbruket. Som alle andre deler av spabadene våre er isolasjonen kompromissløs. Enten det er kar, paneler, termoelement eller andre tekniske elementer, har vi laget en rekke velprøvde tekniske løsninger som sparer opptil flere kilowatt per år.

Bad
Dobbelt lag med GreenShield-isolasjon er mye mer effektivt og
holdbart enn dyr skumisolasjon,
og gir også bedre bestandighet for spabadet.

Paneler
Alle panelene og bunnen er belagt med 10 mm termobeskyttende PVC-skum, noe som gir isolasjon til spabadets slangesystem og andre tekniske elementer.

Termoisolasjon
Termoisolasjonen som benyttes i spabadene fra SPAXO® er designet av høykvalitetsmaterialer som gjør at du kan holde den ideelle vanntemperaturen.

ABS-base
Den termoformede ABS-basen gir en ugjennomtrengelig barriere mot fuktighet og varmetap som kommer fra bakken.

Tre uavhengige pumper
For å oppnå mindre støyende drift og for å kunne kontrollere energiforbruket når spabadet er slått av, bestemte vi oss for å skille massasje- og filterpumpen. Hver pumpe slås på med et spesifikt dysevalg. Intensiteten i massasjen forblir derfor den samme enten du er alene i spabadet eller om det er flere personer. Filterpumpen er satt til å kun filtrere. Dette gjør at massasjepumper, varmer og fi ltreringspumpe går samtidig. Denne løsningen muliggjør både en betydelig reduksjon i støy når spabadet ikke er i bruk, og lavere strømforbruk.

«Blower» luftpumpe
Flere av våre spabad er utstyrt med en luftpumpe for enda mer intensiv hydroterapi. Den forvarmede luften kommer via luftdyser. Dette gjør massasjen enda mer behagelig fordi det reduserer følelsen av kulde ved lave utetemperaturer. Den forvarmede luften forhindrer også at vanntemperaturen synker under massasjen.

Massasjepumpe
For premium spabad i OKA- og Classic-design bruker vi alltid to enkelthastighets 2,2 kW pumper (med unntak av spabadene Hemsedal og Olden, som bare har en enkelthastighetspumpe) og en 200–400 W fi lterpumpe. Årsaken til dette er å garantere lengre levetid og sist, men ikke minst, å sikre en optimal massasje med konstant gjennomstrømming overalt.

Sirkulasjonspumpe
Det er flere fordeler med å installere separat sirkulasjonspumpe:

 • Merkbar reduksjon i støy fra spabadet i standby-modus
 • Mindre energiforbruk enn spabad som bruker massasjepumpen til vannsirkulasjon
 • Gir ytterligere levetid for massasjepumpene

Vi tilbyr enkel og oversiktlig finansiering

-

Slik fungerer det:
1. Finn ditt drømmeprodukt
2. Trykk på kjøpsknappen
3. Fyll inn ditt personalia
4. Velg hvordan og når du ønsker å betale

Vi tilbyr utsettelse eller finansiering av hele beløpet, fra så lavt som kr. 1243,- pr. måned for noen av modellene, med inntil fem års avdrag.