Bad hele året

I Norge har vi fire kontrastfylte årstider, og mange av våre kunder lurer derfor på om de kan bade i spabadet året rundt – også på de kaldeste dagene.

Bad hele året

I Norge har vi fire kontrastfylte årstider, og mange av våre kunder lurer derfor på om de kan bade i spabadet året rundt – også på de kaldeste dagene. Det enkle svaret er JA! De fleste av våre modeller er helårsbad som kan stå ute og brukes året rundt. Badene kan benyttes ved temperaturer ned mot 30 minusgrader, med en garanti på 40 grader i vannet helt ned til 10 minusgrader. Vi anbefaler at du lar spabadet stå ute over vinteren, slik at du kan oppleve minst én snøstorm sittende i boblebadet.

Et av våre mest populære helårsbad er Camaro 6p, kjent fra Sommerhytta på TV2. Andre helårsbad er:

Badevettreglene

Mennesker i alle aldre slutter aldri å la seg fascinere av vann. Men ved uvettig bruk kan vann også sette liv i fare. Mspa.no og SPAXO ® har derfor laget en huskeliste for å redusere sjansen for at noe farlig vil skje.
 1. Ha alltid lokket på når ingen bader
 2. Ikke la badet stå uten tilsyn hvis lokket er av
 3. Barn må aldri bade alene
 4. Vi anbefaler alle barn som ikke er svømmedyktige å bruke armringer
 5. For sikkerhets skyld: Sjekk vanntemperaturen med fingeren før små barn går oppi
 6. Våte overflater kan være glatte. Minn barn om å være ekstra forsiktige når de går inn og ut av boblebadet
 7. Dytt aldri noen under vann
 8. Vi anbefaler måtehold med alkohol i forbindelse med bading
 9. Ikke ta med ting som kan knuses, spisse eller skarpe gjenstander oppi boblebadet
 10. Ikke la barn leke oppå boblebadet når isolasjonslokket eller topplokket er satt på
 11. Pass på at vannet i boblebadet er rent og hygienisk – barn får lettere vann i munnen enn voksne og kan bli syke av feil bakterieflora. Gjør et vannbytte når det trengs, bytt filter med riktige intervaller og benytt sertifisert vannkjemi fra nettbutikken som minimerer bakterievekst

Jackopor og Isolasjonslokk

For å beskytte både spabadet og terrassen mot kulde fra bakken om vinteren, minimere varmetap og redusere strømforbruket, anbefaler vi alle å bruke produkter som hjelper til med å isolere. Her er noen av våre mest populære produkter: