Pizzaovner

Drømmer du om å lage ekte italiensk pizza i din egen hage? Da kan vi friste med et bredt utvalg av pizzaovner fra den italienske familiebedriften Alfa Forni. Dette er kvalitetsovner for deg som elsker tradisjonell smak og jakter en overlegen matopplevelse!

-

Alfa produserer alle sine produkter fra dyktige, italienske hender som har blitt anerkjent for kvaliteten over hele verden siden 80-tallet. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når verdens største produsent av vedfyrte ovner utfører sin lidenskap – perfeksjonert til fingerspissene.

-

Det enkle svaret er: det kommer an på hva du skal bruke det til. Ovnen er det mest allsidige kjøkkenapparatet da det brukes til å tilberede praktisk talt alle typer retter: fra forretter, gjennom hovedretter og sideretter til desserter. Bli bedre kjent med hvordan du kan utnytte din ovn til sitt fulle potensiale.

-

Trenger du veiledning i hvordan du får optimal vannkvalitet? Her får du alt du trenger av informasjon!

-

Last ned vår omfattende spaguide der du finner masse nyttig informasjon og flotte produkter.

-

Få de beste tipsene og inspirasjon for hvordan du kan få mest ut av ditt uteområde.

Vi tilbyr enkel og oversiktlig finansiering

-

Slik fungerer det:
1. Finn ditt drømmeprodukt
2. Trykk på kjøpsknappen
3. Fyll inn ditt personalia
4. Velg hvordan og når du ønsker å betale

Vi tilbyr utsettelse eller finansiering av hele beløpet, fra så lavt som kr. 1243,- pr. måned for noen av modellene, med inntil fem års avdrag.