Her finner du de betingelser som gjelder for handel med Spaxo AS via https://spaxo.no

  • Org. nr.: 920 857 507
  • Edvard Griegsvei 1, 1410 Kolbotn

Bestilling

Du kan sende inn din bestilling av varer via https://spaxo.no og ved å velge den/de varer som du ønsker å kjøpe. Deretter går du til betalingsmodulen for å betale. Alle priser er i norske kroner (NOK) og inklusiv 25 % mva.

Via Klarna kan du enkelt velge å betale omgående, med faktura, delbetale eller om du vil utsette betalingen. Spaxo AS sender varen ( e ) hjem til deg. Normalt 2-6 virkedager leveringstid.

Når du legger inn en bestilling, tilbyr vi at du kjøper de valgte produktene i overensstemmelse med disse betingelsene.

Når Spaxo AS aksepterer bestillingen din, vil du motta en ordrebekreftelse som sendes til den e-postadressen som du oppga på bestillingsskjemaet.

Selv om Spaxo AS bestreber seg på å levere alle produkter som er oppgitt i ordrebekreftelsen, kan det oppstå situasjoner hvor Spaxo AS ikke kan levere produktene, f.eks. (i) fordi produktene ikke lenger er i produksjon eller (ii) fordi det har vært feil i prisangivelsen på nettstedet. I slike tilfelle vil Spaxo AS kontakte deg og foreslå ev. å levere et annet produkt. Hvis du ikke er interessert, vil Spaxo AS annullere bestillingen av de produkter som ikke kan leveres og trekker fra kjøpesummen for disse produktene. Utover dette kan du ikke gjøre noen krav gjeldende overfor Spaxo AS.

Priser

Prisene på produktene fremgår av nettstedet utenfor det enkelte produktet, og på ordrebekreftelsen og etterfølgende tilsendt faktura. Alle priser er i norske kroner (NOK), inkludert mva.

Betaling

I samarbeid med Klarna tilbyr vi betaling med Klarna Checkout. Klarna Checkout samler alle de viktigste betalingsmåtene i en og samme løsning. Velg mellom direktebetaling med kort, faktura eller delbetaling (betalingsalternativene kan variere over tid). Du bestemmer selv hvilken betalingsmåte du ønsker å benytte i kassen, før du bekrefter kjøpet. Kort- og bankbetalingen skjer smidig uten at du behøver å forlate siden.

Faktura eller delbetaling innebærer at du får varene hjem til deg før du betaler. Du kan deretter velge om du vil betale hele beløpet med en gang, eller om du ønsker å dele det opp i mindre deler. Forfallsdatoen kan variere, og angis på faktura eller delbetalingsanvisningen som sendes til deg. Leveringsmåten samt eventuelle avgifter vises i kassen før du bekrefter kjøpet.

For at du skal kunne velge faktura eller delbetaling må du oppgi adressen din (den som er registrert i folkeregisteret) som leveringsadresse, og du må ha fylt 18 år når du bestiller. En mindre kredittvurdering vil bli utført, og dette innebærer at dine kredittopplysninger blir innhentet. Ved forsinkelser eller manglende betaling blir det bli lagt til en forsinkelsesavgift samt forsinkelsesrenter.

Ved betaling med kort trekkes beløpet ved bestilling.

Klarna kundeservice: https://www.klarna.com/no/kundeservice/
Klarnas vilkår: https://www.klarna.com/no/vilkar/

Levering

Det leveres kun til adresser i Norge.

I henhold til betingelsene i punktet Priser, vil Spaxo AS levere de produktene som er bestilt og oppgitt på ordrebekreftelsen.

Den normale leveringstiden beregnes til 1 – 5 hverdager fra du mottar ordrebekreftelsen. Er varen forsinket eller i restordre, vil du få beskjed om forventet leveringstid via e-post. Levering skjer kun på hverdager. Transportøren vil kontakte kunden før levering. Hvis ingen er på adressen når varen leveres, vil varen tas med igjen og en melding fra transportøren legges i postkassen. Du må ta kontakt med transportøren for å avtale nytt leveringstidspunkt. Om sendingen sendes med posten vil du motta bekreftelse og sporingsnummer når din ordre sendes slik at du kan følge forsendelsen.

Hvis det oppgis på ordren at varen kan stilles ved døren, overgår ansvaret for varen til kunden i det øyeblikket transportøren stiller varen ved den av kunden oppgitte leveringsadresse.

Fraktpriser

Vi har gode fraktbetingelser. Nøyaktig fraktpris vil du få oppgitt før du betaler.

Angrefrist

Du har 14 dagers angrefrist/returrett fra produktet er levert. Hvis du vil benytte retten til å returnere et produkt, er det en god idé at du kontakter Spaxo AS via kontaktskjema på https://spaxo.no Deretter må du for egen regning sende produktet tilbake til følgende adresse: Spaxo AS, Edvard Griegsvei 1, 1410 Kolbotn. Når du sender et produkt i retur, må det være i samme stand som da du mottok det, og det må altså være i original og uåpnet emballasje. Du får pengene tilbake så snart vi har mottatt produktet i retur og sett at det er som nytt.

Feillevering og defekte varer

Sjekk leveringen med det samme du har mottatt den. Hvis du mot forventning skulle motta feil eller defekt produkt, må du raskest mulig orientere oss per e-post kundeservice@s2q3mobg4xn53nij.prev.site Merk hva feilen eller defekten består av. Sørg for at ordrenummeret vises tydelig i e-posten.

Ikke hentede varer:

Om du ikke henter din forsendelse vil du bli fakturert 500,- som dekker returporto + administrative kostnader. Deretter returneres varen til Spaxo AS.

Garanti

Hos Spaxo AS har du 12 måneder garanti og 24 måneders reklamasjonsrett på ditt spa. Feil på vare skal reklameres via reklamasjonsskjema så snart feilen er oppstått via nettsiden. Kunden står selv ansvarlig for og sende inn varen til Spaxo AS. Spaxo AS besørger utsending. Kvittering skal medfølge for å styrke garantien. Observere at garantien kun dekker funksjonsfeil på produktet. Varer som viser seg brukt feil,  evt har blitt skadet av bruker debiteres dermed en undersøkelsesavgift på 850,-.

I forbindelse med krav om heving av kjøp som ett resultat av 3x samme feil på produkt vil Spaxo AS refundere inntil 50% av kjøpesummen. 

Frakt og evt annet tilbehør og vannkjemi som er kjøpt vil ikke bli refundert.

Det forutsettes at spabadet på kundens regning sendes inn til undersøkelse av Spaxo AS´s service teknikkere for  en avklaring av om feilen beviselig er produksjonsfeil eller brukerfeil. Om problem og evt feilkode skyldes brukerfeil som feks manglende vedlikehold/feil vedlikehold eller selvpåførte skader av annen art vil Spaxo AS ikke refundere beløp.  

Om det beviselig er produksjonsfeil vil Spaxo AS refundere inntil 50% av kjøpesummen. Beløpet utbetales normalt innen 14 dager. 

Viktig informasjon!

Ved innsending av spabad til utredning og/eller reparasjon er det KUN det tekniske grå kabinettet og evt tilhørende display som skal sendes inn til Spaxo AS. Ved innsending av hele spabad uten nærmere avtale med Spaxo AS kundeservice belastes kunde med 850,-.

Sendinger som er sendt med postoppkrav vil ikke bli hentet av Spaxo AS.

Forbehold

Vi tar forbehold om utsolgte produkter, pris- og korrekturfeil, samt manglende leveranse fra våre leverandører.

Forbrukssikkerhet

Som kunde hos https://spaxo.no – Spaxo AS – har du alltid de rettigheter som fremgår av Forbrukerrådet. Du kan lese mer om Forbrukerrådets veiledning her. http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/garanti-og-reklamasjon

Personvern, sikkerhet og personopplysninger

I forbindelse med bestillingen, godtar du at vi kan lagre og bruke informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. Vi vil ikke avsløre din personlige informasjon til tredjepart. Vi forbeholder oss retten til å bruke e-post for å sende markedsføring og nyhetsbrev