Mspa – teknologisk overlegen

Mspa har et mål som er drivkraften bak alt vi gjør: Å lage produkter som er smartere, bedre og mer stillegående – samt forenkle montering, drift og vedlikehold. Gled deg til å møte den nye generasjonen oppblåsbare boblebad!

Intelligent

M-ONE automatisk oppblåsingssytem – fra enkelt til enda enklere

Møt det innovative systemet som gjør Mspa til det eneste oppblåsbare boblebadet – som skaper fornøyde spakunder før de i det hele tatt har satt seg oppi.

Fra eske til ferdig installert, det eneste du trenger å gjøre er å trykke én gang på knappen. Boblebadet starter automatisk og stopper når lufttrykket er helt riktig. Ta deg en kopp kaffe, send en tweet, ring en venn eller bare len deg tilbake og opplev gleden av automatikk som fungerer.

Timer-funksjon – mindre venting, mer nytelse

Vil du nyte et varmt boblebad på et gitt tidspunkt? Det er enkelt med et Mspa! Ved å bruke timer-funksjonen kan du varme opp badet til ønsket temperatur og tidspunkt. Via vår elegante, kablede kontrollenhet kan du ved hjelp av den nydesignede, integrerte chipen sette ønsket tid for oppvarming 1-99 timer i forkant.

Anti-frys-system

Hva skjer hvis temperaturen plutselig faller og ingen er hjemme? Ta det med ro, Mspaet ditt vil ta vare på seg selv! Blir vanntemperaturen lavere enn 1 grad (33.8°F), varmer vannet seg automatisk opp til 3 grader (37.4°F). Det forhindrer at vannet fryser og at sirkulasjonssystemet, pumpen og rørene blir skadet.

Smart filtrering

Når boblebadet er i stand-by-modus, slår filtreringssystemet seg automatisk på i 60 minutter hver fjerde time. Dette er for å opprettholde et rent vann selv når boblebadet ikke er i bruk. For å sikre optimal vannkvalitet, har kontrollenheten en funksjon som minner deg på å rengjøre filteret, slik at du ikke glemmer å rense eller bytte det regelmessig.

Hygienisk

De nye modellene fra Mspa kommer med et innebygget UVC-desinfiseringsmiddel som er i stand til å drepe mer enn seksti sykdomsfremkallende mikroorganismer og patogener kun ved bruk av lys.

Et lite steriliseringskammer med en UVC LED-perle sitter i den innebygde kontrollboksen, slik at hver dråpe vann i et Mspa-boblebad er under 24-timers beskyttelse. UVC LED vil ikke skade huden eller øynene dine da den er fullstendig forseglet inne i kontrollboksen.

Ozon dreper virus og bakterier

Å holde vannet i boblebadet ditt rent er vår hovedprioritet. Våre boblebad kommer med en innebygget O3 OZONE GENERATOR som effektivt dreper bakterier, Giardia, Cryptosporidium, parasitter, sopp, mugg og andre typer virus og mikrober. Den er 50 ganger mer effektiv enn klor, og effekten av virkningen er synlig 3000 ganger raskere. Slå på Ozon-generatoren før og etter du bruker boblebadet.

Hensynsfull

Hviskende teknologi

Nyt et fredelig øyeblikk! Mspa har utviklet en stillegående motor, som i motsetning til konkurrerende merker er integrert inne i selve boblebadet – som også hjelper til med å absorbere og redusere støy.

360-graders boblefunksjon

Det innovative 360-graders airjet-systemet fyller boblebadet med tusenvis av bobler og skaper en balansert, altomfattende kroppsmassasje. Våre toppmodeller har tre ulike boblehastigheter, slik at du selv kan justere og tilrettelegge din egen, personlige opplevelse.

Portabel

Våre boblebad kommer med en innebygget, kompakt motorenhet med lav vekt. Esken kan bli løftet for hånd av en eller to personer av begge kjønn, og får god plass i de aller fleste bagasjerom.

Barnesikring

Alle våre boblebad er utstyrt med en barnesikringsfunksjon, slik at foreldre kan låse boblebadene og dermed forhindre at barn får tilgang. Funksjonen aktiveres enkelt ved at du trykker på UP&DOWN-knappene samtidig i tre sekunder.