Avtale- og samtykkevilkår

Som medlem i kundeklubben til SPAXO får du mange fordeler! Oversikt over alle dine kvitteringer, faste rabatter, eksklusive tilbud og nyhetsbrev med tips og råd. Det koster ingenting å være medlem av kundeklubben.

Ved å bli medlem av kundeklubben aksepterer du følgende:

  • SPAXO og SPAXO´s partnere kan kontakte deg med tilbud, nyheter, inspirasjon og tips per e-post og SMS eller andre alternativer ut fra valgene på «Min side» som innlogget på spaxo.no. Logg inn her.
  • Ved å melde deg inn som medlem i kundeklubben samtykker du til å motta e-post fra SPAXO AS.
  • Du kan når som helst si nei til å motta e-post. Dette gjør du med å bruke avmeldingsfunksjoner i våre utsendelser, kontakte vår kundeservice eller logge deg inn på «Min side» hvor du kan gjøre ønskede endringer under «Mine samtykker».
  • Hvordan du melder deg av dialogen kommer tydelig fram av all e-post, og gjelder den enkelte kanal. Ønsker du å fjerne både samtykke til e-post via «Min Side», vil du måtte melde deg ut av kundeklubben for å gjøre dette. Det er betingelse for medlemskapet at SPAXO kan kommunisere med deg på e-post.
  • Har du samtykket til digital annonsering, innebærer det i praksis at SPAXO samarbeider med digitale annonsenettverk for å kunne målrette relevant informasjon mot deg når du er på disse plattformene. Den informasjon SPAXO deler om deg kan ikke bli brukt videre av tredjeparten til andre formål.
  • I vilkårene kan du til enhver tid se hvilke nettverk SPAXO benytter oss av, og du kan når som helst trekke ditt samtykke til digital annonsering, om du har takket ja til dette tidligere. Dette gjør du med å bruke avmeldingsfunksjoner i våre utsendelser, kontakte vår kundeservice eller logge deg inn på «Min side» hvor du kan gjøre ønskede endringer under «Mine samtykker».
  • Tilbudene i kundeklubben vil variere og er tilpasset våre medlemmer, sesong og anledninger. SPAXO forbeholder seg derfor retten til å foreta endringer i medlemstilbudene i kundeklubben.
  • Som medlem i kundeklubben samtykker du til at SPAXO og SPAXO´s partnere; kan bruke dine personopplysninger, kjøpshistorikk og klikk/kampanje/e-post respons som grunnlag for å gi deg tilpassede anbefalinger, annonser, informasjon, tilbud og tips. Du kan si nei til dette valget på «Min side».

SPAXO forbeholder seg retten til å gjøre endringer i vilkårene nevnt ovenfor. Ved vesentlige endringer i samtykkevilkårene vil informasjon kommuniseres digitalt.

Her finner du mer informasjon om dine fordeler som medlem av kundeklubben.