NORGES STØRSTE SPAFORHANDLER
Tradisjonell sopppizza
Sopppizza, også kjent som «Pizza Boscaiola», er en annen typisk napolitansk pizza, og en av de mest kjente pizzaene i verden i dag. Jo bedre kvaliteten på ingrediensene er, og jo lengre deigen blir hevet, jo bedre blir pizzaen. Din Alfa vedfyrte pizzaovn vil få frem den typiske rustikke smaken enda mer.
INGREDIENSER
- 500 g pizzadeig
- 2 italienske pølser
- 8 sopp
- 2 fedd hvitløk
- Extra Virgin olivenolje
- Salt, pepper, persille
TRINN
- Lag deig ved å følge disse trinnene
- Forbered deigen og la den hvile i minst 2 timer
- Skjær soppen. Ha dem og hvitløken i en panne med olje
- Skrell og skjær to ferske pølser
- Tilsett salt og pepper og legg dem på pizzadeigen
- Forvarm ovnen med en stor mengde ved i ca 2-3 timer og sett pizzaen inn i 90 sekunder ved 400 ° C