3 gode grunner til å kjøpe et SPAXO-spabad til hytta

Hvis du er så heldig å ha en hytte å flykte til i helger og høytider, er et spabad et fantastisk tilskudd.

Hvis du er så heldig å ha en hytte å flykte til i helger og høytider, er et spabad et fantastisk tilskudd. Ikke bare vil det legge til rette for en avslappende tilværelse, men et spabad skaper et hyggelig samlingspunkt for både familie og venner. 

Det finnes mange ulike spabad å velge mellom. Blir du litt usikker i jungelen av spabad på det norske markedet? Her gir vi deg tre gode grunner til å investere i et SPAXO-spabad til hytta. 

1. «Plug&Play»-teknologi 

De fleste SPAXO-spabad har en «Plug&Play»-teknologi som betyr at de er svært enkle å installere. Denne teknologien lar deg nemlig montere spabadet rett i stikkontakten, i motsetning til andre spabad som krever strømkurs på 25 ampere og må installeres av en autorisert elektriker. Fordi du kutter selve kostnadene av å leie inn en elektriker med denne type spabad, koster selve installasjonen så og si ingenting. Den største fordelen med «Plug&Play»-spabad er at de kan monteres raskt nesten hvor som helst, som gjør de perfekte for hytter eller feriehus. 

Vann fyller du enkelt ved hjelp av en hageslange. 

2. Lettvektig 

Uansett hvor du tenker å plassere spabadet på hytta, vil et lettvektig spabad gjøre transporteringen og bæringen vesentlig enklere. Visste du at våre letteste spabad kun veier 180 kilo? Med andre ord: Det er nærmest like lett å flytte på som sofaen din. Ta med deg spabadet hvor enn du og familien drar – enten det er på andre siden av landet eller bare til en ny plass i hyttehagen.

Les mer: Hvorfor kjøpe et SPAXO-spabad? 

3. Spabadet kan stå ute hele året 

De fleste som skal skaffe seg et spabad til hytta lurer på om det kan stå ute gjennom hele året. Investerer du i et spabad fra SPAXO er svaret: ja, det kan det! SPAXO-spabad er utviklet for det norske klimaet og kan brukes året rundt, selv i 30 minusgrader! Dette er svært godt isolerte spabad takket være et sterkt, termobeskyttende PVC-skum i panelene og bunnen av spabadene. Denne skumisoleringen sparer energi og reduserer oppvarmingskostnadene ved å holde på vanntemperaturen lenger. 

Utforsk hele vårt utvalg av SPAXO-spabad og gjør uteområdet på hytta komplett med et innovativt spabad – som er enkelt å installere, transportere og som kan stå ute året rundt!