Hvilken massasjestol bør jeg velge?

Vi har laget en oversikt over våre massasjestoler – og egenskapene som gjør de unike.

Hva bør du egentlig se etter når du skal velge en massasjestol? Hva skiller én massasjestol fra en annen? Vi har laget en oversikt over våre massasjestoler – og egenskapene som gjør de unike.

Vi er alle forskjellige – også når det kommer til hva slags massasje vi foretrekker. Dagens massasjestoler kommer med et bredt utvalg av ulike programmer og egenskaper for å enklere gi deg den massasjen du ønsker deg – og samtidig maks avslapping! Nettopp derfor har vi laget en liten oppsummering av våre massasjestoler slik at du enkelt og raskt kan sette deg inn i de ulike egenskapene, og forhåpentligvis finne ut hvilken massasjestol som passer perfekt for deg. 

OGAWA Master Drive Plus (bestselger)

Er planen å ta massasjeopplevelsen helt opp til topp, anbefaler vi å prøve vår bestselger OGAWA Master Drive Plus med 4D-massasjekuler. Opplev massasje i verdensklasse med 4G-teknologi utviklet i Japan. 4D-massasjekuler går enda dypere inn i muskelvevet enn 2D- og 3D-massasjekuler, og gir deg rett og slett den beste massasjeteknologien som finnes på markedet i dag. OGAWA Master Drive Plus er en intelligent stol som gir deg skreddersydd massasje tilpasset din kropp, og treffer hele 36 akupunkturpunkter. Du vil også få med en helt unik 3D-funksjon til ben og knær som ingen andre massasjestoler har. I tillegg er den lekende lett å bruke! 

Velg mellom èn av de seks ulike massasjeteknikkene på stolens touchskjerm, og så er det bare å lene seg tilbake og nyyyyte. 

OGAWA Smart Jazz

OGAWA Smart Jazz er en klassisk 2D-massasjestol med syv autoprogrammer, innebygde Bluetooth-høyttalere og fem ulike massasjeteknikker som gir deg muligheten til å velge alt fra avslapning til lindring av vonde og ømme muskler etter en lang dag. Stolen gir deg en deilig massasje som dekker overflatemuskulatur fra topp til tå – ja, faktisk helt ned til fotsålen. 

Selv om dette er vår rimeligste modell, får du fortsatt mye massasjestol for pengene. 

Les mer: 6 gode grunner til å skaffe en massasjestol

OGAWA Smart Witmo

Ønsker du deg en mer avansert og smartere massasjestol til en rimeligere pris, bør du ta steget videre til 3D-massasjekuler. OGAWA Smart Witmo gir deg 3D-massasjeteknologi med kroppsscanning og hele 16 ulike programmer du kan velge mellom. I tillegg er den utviklet for å treffe viktige akupunkturpunkter for å lindre flest mulig såre muskler og bidra til mest mulig avkobling.Du får blant også med 42 luftputer, kroppsscanning, «Zero Gravity», 45 grader varm komprimering av midje og ben, samt mange flere funksjoner. Med andre ord: Det er mye kos og avslapning å se frem til! 

OGAWA Smart Vogue Prime 

Kom hjem til en stilig og lekker stol i et vakkert design – og som selvfølgelig også er rå på å massere! OGAWA Smart Vogue Prime er en smartere 2D-massasjestol som er utviklet med ekstra fokus på rygg, liv og hofter. Med en helt egen «S+L Track»-teknologi som får kroppen din til å slappe av, kan du være sikker på å kunne koble helt av etter en lang dag. Den har også funksjoner som LCD-kontroller for enklere betjening, timerfunksjon, «Zero Gravity» og mye mer! 

Det å kunne koble av i sin egen private massasjestol etter en lang dag er et velkomment tilskudd i mange hjem, og en hverdagsluksus du bare kan glede deg til!  

Har du spørsmål om våre massasjestoler? Ta gjerne kontakt med oss!