Hvorfor kjøpe et SPAXO-spabad?

I et hav av spabad på markedet kan det være vanskelig å vite hvilken leverandør du skal velge. Som mange SPAXO-spabadeiere vet, er vi eksperter på å designe, produsere og levere innovative spabad av ypperste kvalitet. 

I et hav av spabad på markedet kan det være vanskelig å vite hvilken leverandør du skal velge. Som mange SPAXO-spabadeiere vet, er vi eksperter på å designe, produsere og levere innovative spabad av ypperste kvalitet. 

Her er syv gode grunner til å velge et SPAXO-spabad:

Enkel og rask tilkobling 

SPAXO-spabad er enkle å installere. Vi utfordrer nemlig bransjen med den revolusjonerende «Plug & Play»-teknologien, som gjør at du kan montere enkelte av spabadene rett i stikkontakten. Enklere blir det ikke! Andre spabad krever strømkurs på 25 ampere og må installeres av en autorisert elektriker. 

Når badet er installert og står på et fast og jevnt underlag, er det bare å fylle det med vann fra en vannslange og skru på strømmen.

Høy kvalitet til fornuftige priser 

Alle spabadene fra SPAXO produseres i en hypermoderne fabrikk i Europa. Eksepsjonell presisjon sikres ved hjelp av en robot-produksjonsteknologi og kun de beste komponentene blir benyttet i alle produksjonsfaser. Nettopp fordi vi vektlegger høy kvalitet, har alle våre produkter fått TUV Rheinland-sertifisering – en uavhengig, internasjonal sertifisering som bekrefter at produktet møter definerte kontrollkriterier for kvalitet og sikkerhet, som blant annet: Motstand mot høye temperaturer og temperatursvingninger, materialmotstand som strukturell stabilitet og motstand mot trykk, samt optimalisert design som eliminerer risikoen for lekkasjer. I tillegg sikrer TUV Rheinland-sertifiseringen at produktet oppfyller elektriske sikkerhetsstandarder. Med andre ord: Du får mye kvalitet for pengene. 

Les mer: Drømmen om spabad har aldri vært nærmere 

Nøye utvalgte materialer

SPAXO-spabad er laget av Lucite®-akryl – et eksklusivt materiale som symboliserer eksepsjonell holdbarhet og pålitelighet. Denne type akryl er motstandsdyktig mot UV-stråling, hardt vær, riper, støt og mange husholdningskjemikalier. Akrylpanelene er kombinert med ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene), en type plast som kjennetegnes av høy styrke, lett vekt og som er enkel å rengjøre. Takket være disse førsteklasses materialene, kan du være trygg på at spabadet har en lang levetid.

Energisparende teknologi

Hvert eneste SPAXO-spabad er utstyrt med innovative teknologier utviklet med ett hovedmål: Å redusere energiforbruket. Vi har derfor laget en rekke velprøvde tekniske løsninger som sparer opptil flere kilowatt hvert år:  

Uavhengige pumper

I flere av SPAXO-modellene er massasje- og filterpumpen separert for å oppnå mindre støyende drift, samtidig som det lar deg kontrollere energiforbruket når badet er slått av. Filterpumpen er satt til å kun filtrere, imens massasjepumpen slås av og på med et spesifikt dysevalg.

Luftpumpe 

For optimal hydroterapi er flere av spabadene utstyrt med en luftpumpe som forvarmer luften via luftdyser. Denne luftpumpen gir deg ikke bare en mer behagelig massasje – den sørger også for at vanntemperaturen ikke synker under massasjen.

Optimal isolering 

Våre spabad er isolert med doble lag med et resirkulerbart GreenShield-materiale som sørger for god holdbarhet og bestandighet. Panelene og bunnen av spabadene er belagt med 10 millimeter termobeskyttende PVC-skum som gir rørsystemene og andre tekniske elementer optimal isolasjon. I tillegg er termolokket til spabadet laget av høykvalitetsmaterialer for å holde på vanntemperaturen.

Lekre design 

Spabadene fra SPAXO kjennetegnes av lekre design der hver eneste detalj er gjennomtenkt. Enten du liker det klassiske med myke former eller det mer nyskapende, finnes det et bad for enhver smak. Uansett hvilken modell du går for, kan du velge og vrake blant et bredt spekter av farger både på karet, panelene og termolokket.

Dobbelt opplegg for vannbehandling 

Den høye vanntemperaturen i spabad bidrar til økt bakterievekst, og effektivt vedlikehold er derfor svært viktig. Av den grunn er mange av våre SPAXO-spabad utstyrt med et dobbelt desinfeksjonssystem som sørger for konstant rent vann. Både ozonatoren og UV-lampen i spabadet dreper bakterier, virus og alger og reduserer dermed mengden kjemikalier du trenger for å opprettholde en god vannkvalitet.

Les mer: 5 ting å tenke på før du skaffer deg jacuzzi

Lang garanti

På grunn av den høye kvaliteten på materialene benyttet i produksjonen av våre spabad, har vi muligheten til å tilby de beste garantiene på markedet. 10 års garanti på selve spabadene og 5 års garanti på elektronikken gir deg en ekstra trygghet når du kjøper et spabad fra SPAXO. 

Trenger du flere gode grunner? Ta gjerne kontakt med oss, så svarer vi på det du måtte lure på.

Utforsk alle våre SPAXO-spabad her