5 ting å tenke på før du skaffer deg spabad 

Drømmer du om å nyte en avslappende massasjeopplevelse i din egen hage? Det er flere vurderinger du bør gjøre før du går til innkjøp av et spabad, slik at du finner den helt riktige for deg. Her er de fem viktigste:

1. Hvilke funksjoner er viktige for meg?

Med et hav av ulike modeller – med hver sine egenskaper og funksjoner – kan det være lurt å tenke over akkurat hva du ønsker at spabadet skal gjøre for deg. Er det massasjeopplevelsen eller utseendet som er det viktigste? Hvor mange terapiseter og terapisenger passer best for deg og din familie? Vektlegger du en lekker LED-belysning? Det er mange valgmuligheter, men det viktigste er at du velger en modell med de funksjonene som passer dine ønsker og behov.

2. Hvilken størrelse skal jeg velge?

Det kan være smart å gjøre seg noen tanker om hvor mange som kommer til å bruke spabadet. For at både du og andre skal kunne nyte den fulle terapeutiske opplevelsen av et spabad, er det viktig at det er god nok plass til boblende glede for alle badende. Kanskje vurderer du et spabad med ekstra seter til venner og familie? Eller dekker en mindre variant ditt behov?

3. Hvor skal jeg plassere spabadet?

Plassering av spabadet er viktig. Skal den stå på terrassen eller i hagen? Uansett hvor den ender opp, er det viktig med et stabilt, flatt og jevnt underlag. Finn ut hvor vannet renner når det regner, og pass på at spabadet ikke plasseres et sted der vannpytter vil legge seg rundt. Sørg også for at vanntilførsel og strøm er lett tilgjengelig.

4. Hvordan skal jeg vedlikeholde spabadet?

For å bevare spabadet lengst mulig, må den vedlikeholdes. Så lenge du forstår grunnleggende vannkjemi og vet hvordan du skal behandle produktet, er det ikke vanskelig. Vi anbefaler alle nye spabad-eiere å gå til innkjøp av et startkit som inneholder alt du trenger for å opprettholde en god vannhygiene. Vi har satt sammen tre praktiske og luktfrie beholdere som inneholder alt du trenger for å komme i gang. Skal du plassere spabadet på hytta? Da anbefaler vi SPAXO Hyttekit.

5. Hvordan skal jeg finansiere spabadet?

Ønsker du deg et spabad akkurat nå, men har ikke mulighet til å betale hele beløpet med en gang? Med en gunstig finansiering på SPAXO-massasjebad, kan du enkelt dele opp betalingen og selv bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned. Denne løsningen kan også passe for deg som allerede har et spabad, men ønsker å oppgradere til en mer eksklusiv modell. Ønsker du se hvilke finansieringsmuligheter vi kan tilby akkurat deg, legger du enkelt din favoritt i handlekurven. Straks du har fylt ut personalia vil du få en oversikt over alle de ulike mulighetene for finansiering.

Finn en modell som passer deg og gjør spabad-drømmen til virkelighet!