Drømmen om spabad har aldri vært nærmere

Et spabad føles som ren luksus, men til en forandring er det luksus som lommeboken kan tåle. 

Et spabad føles som ren luksus, men til en forandring er det luksus som lommeboken kan tåle. 

Det er ingen hemmelighet at nordmenn elsker uteplassen sin – sommer som vinter. Mange har store planer for den, og med håp om solskinnsdager og klar himmel, ønsker vi oss et uterom hvor vi kan leve, nyte og senke skuldrene. For mange står et spabad øverst på ønskelisten, men selve beslutningen kan føles vanskelig å ta. Har jeg råd til dette nå? Kan jeg virkelig unne meg en slik luksus?

Rimelig luksus

Svaret er at dette er hverdagsluksus de fleste budsjetter kan tåle. Hos oss har du nemlig mulighet til å dele opp betalingen i inntil fem år, slik at drømmen om et spabad ikke trenger å være så langt unna som du kanskje tror. Vi bryr oss om at du som kunde skal kunne velge det produktet og finne den løsningen som er best for deg, enten du vurderer å bli spabad-eier eller ønsker å oppgradere til en mer eksklusiv modell. Legg din favoritt i handlekurven og fyll ut personalia, så får du oversikt over finansieringsmulighetene vi tilbyr.

Hverdagsmagi

Den sanne verdien av å eie et spabad kan ikke alltid måles i penger. Våre produkter er for deg som elsker å nyte uteplassen – enten det er sol, regn eller overskyet. For selv om våren bærer bud om en solrik sommer, vet vi at det ikke alltid blir sånn. Heldigvis tåler produktene våre all slags vær og temperaturer, og over halvparten av kundene våre nyter spabadet også resten av året. Det er ikke mye som slår følelsen av å synke ned i førti varmegrader og se opp på stjernehimmelen midt i desember. Ved å forlenge utendørssesongen, får du enda mer ut av investeringen din. 

Det ligger også mye god livskvalitet i litt hverdagsluksus – det er mye du kan gjøre for å senke stressnivået og øke selvfølelsen innenfor hagens fire gjerder. Det varme vannet og den magiske utendørsopplevelsen kan skape små pusterom, hygge, velvære og avslapning.

Gjør drømmen til virkelighet – og tenn et par stearinlys, finn frem dine beste håndklær, sett på favorittmusikken og gi deg hen til ditt helt eget hjemmespa.

Finn ditt drømme-spabad her!