Hvilket SPAXO-massasjebad passer for meg?

Drømmer du om å eie et eget massasjebad, men litt usikker på hvilket du skal velge?

Drømmer du om å eie et eget massasjebad, men litt usikker på hvilket du skal velge? Da bør du fortsette å lese! Her går vi gjennom et godt utvalg av våre ulike modeller, slik at du kan finne det massasjebadet som passer best for deg og dine behov.  

Før du skal velge ditt nye massasjebad, bør du tenke på følgende:

  • Hvor mange skal det være plass til i massasjebadet? 
  • Hvor mange hydrojet-massasjedyser vil du ha? 
  • Hvilken prisklasse bør det helst ligge på? 

Når du har tenkt over dette, kan du gå videre til å finne ditt drømmemassasjebad.

SPAXO Norefjell – vår bestselger! 

massasjebad

Du kjenner kanskje igjen SPAXO Norefjell fra det populære TV-programmet «Sommerhytta» på TV2? Med plass til 5 personer har dette massasjebadet nok av rom til de gode historiene. Massasjebadet har 2 terapisenger, 3 terapiseter og 31 hydrojet massasjedyser. Dette er definitivt vårt mest populære massasjebad som gir deg mye for pengene! Er ikke grå helt din farge? Da kan du sjekke ut SPAXO Norefjell i fargen sand i stedet. 

SPAXO Gaustablikk

massasjebad

Hva med et prisvinnende spabad? Med SPAXO Gaustablikk vil du kunne nyte et massasjebad hvor hele familien og vennegjengen får god plass. Denne modellen er faktisk godt egnet for høye personer. 

Dette er et luksuriøst massasjebad med 2 ergonomiske og behagelige terapisenger, 3 terapiseter som via 73 hydrojet-massasjedyser gir en skikkelig deilig massasje! Dette spabadet vant førsteplassen i European Spa Grand Prix – nettopp fordi massasjebadet gir deg en førsteklasses opplevelse. Gaustablikk kommer i mange farger, så her er det bare å velge og vrake! Se fargeutvalget her.

Les mer: Hvorfor kjøpe et SPAXO-spabad?

SPAXO Geiranger 

massasjebad

Du trenger ikke å ha hytte på Geiranger for å koble av når du har SPAXO Geiranger  ‒ eller så skader det jo ikke med begge deler. Her får du et massasjebad med 59 hydrojet-massasjedyser, 1 seng og 4 seter som vil gi deg en himmelsk massasje over hele kroppen. Du kan også være trygg på at vannet holdes rent med en ozonator og en UV-lampe integrert i badet. SPAXO Geiranger kommer i en klassisk, vakker gråfarge.

SPAXO Lillehammer 

massasjebad

Hvis du har lyst til å ha plass til mange personer i ditt massasjebad, bør du sjekke ut SPAXO Lillehammer. Dette er et perfekt bad for storfamilien, eller om du bare liker å samle vennene til en boblefest i ny og ne. Her får du 7 sitteplasser hvor du får massasjeglede fra 43 hydrojet-massasjedyser. SPAXO Lillehammer er tilpasset det norske klimaet med fire lag varmeisolering.

SPAXO Olden

massasjebad

Kanskje du heller er av typen som ønsker et massasjebad som er litt «rundere i kantene» – bokstavelig talt. I motsetning til de andre badene vi har tilgjengelige, er SPAXO Olden rund i fasongen i stedet for firkantet og er dermed et litt annerledes designvalg. Og ikke bare det, men det har også plass til seks personer og vil være et perfekt familiebad. Olden har 32 hydrojet massasjedyser som utfører deilig massasje og gir maks avslapping. 

SPAXO Hafjell

massasjebad

SPAXO Hafjell er en populær modell for mindre familier og kommer i et større fargeutvalg som Granitt, Eik, Ecuador, Antique og Patina Bronze. Her er det, med andre ord, mange lekre design å velge mellom. Du får 3 komfortable seter med anatomiske nakkestøtter og badet er utstyrt med 28 hydroterapi-dyser som er som en drøm for ømme muskler. Du kan også være trygg på at vannet holdes rent med en ozonatoren som kontrollerer vannet til enhver tid.

Les mer: Slik kommer du i gang med massasjebadet ditt

SPAXO Hemsedal 

massasjebad

Dersom du ser etter en romantisk gave til din bedre halvdel, eller du vil unne deg selv litt ekstra hverdagsluksus, garanterer vi at SPAXO Hemsedal ikke vil skuffe. Her er det bare å leve ut afterski-drømmen med bobler, champagne og romantisk lyssetting med favorittspillelisten i bakgrunn. Dette er definitivt en kilde til mye glede og en god investering i egen helse. Om du ønsker å se på andre design i omtrent samme størrelse er SPAXO Hvaler og SPAXO Tjøme midt i blinken for enkeltpersoner, par eller småfamilier.

Er du fortsatt litt usikker på hvilket massasjebad du bør investere i? Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat, så hjelper vi deg uansett hva du måtte lure på.